Főoldal régi

 

A magánrendelésen lehetőség van Covid orr-garat PCR teszt elvégzésére. A teszt kiértékelése laboratóriumban történik, hivatalos eredményt ad, de nem alkalmas a kontaktszemélyek járványügyi megfigyelés alóli felszabadítására.

Telefonos kérdéseikkel, kérem, csak sürgős esetben zavarjanak! A ceskomed@gmail.com címre várom kérdéseiket.

IGAZOLÁS kérése a ceskomedic@gmail.com címen van lehetőség (gyermek neve, milyen dátummal kezdte a hiányzást, mi a panasz, praxisba tartozik-e). Az igazolásokat a következő munkanap, rendelési időben készítjük és emailen befotózva küldjük. CSAK a praxisba tartozó gyermekeknek tudunk ily módon igazolást kiállítani, egyéb esetben, kérem a ceskomed@gmail.com címre írjanak! Köszönöm!

A Rét utcai betegrendelésre is csak előzetes emailen történő bejelentkezés után lehet jönni. Kérem, e miatt ne telefonáljanak! Időpontot csak megközelítőlegest tudunk adni. A fertőző bejáratnál kell csengetni. Az ellátás érkezési sorrendben történik.

Rendelési idők (Rét u. 3.):

hétfő: 8-10
kedd: 15-17
szerda: 10-12
csütörtök: 17-19
péntek: változó: 8-11 vagy 17-20 (a  Betegrendelés fül alatt megnézhető).

Kedden és csütörtökön dr. Schmidt Ádám rendel a Rét utcai rendelőben.

Oltásbeadásra is a felső bejáratnál lehet bejönni.

Az oltásbeadásra, státuszvizsgálatra időpont foglalható a honalpon keresztül.
A Rét utcai rendelőben tartott oltásbeadást csak a praxisba bejelentkezett páciensek részére tartjuk. Ez a rendelés csak oltásbeadás és státuszvizsgálat céljából működik, betegség után gyógyult gyermekkel, igazoláskérés miatt sem látogatható.

A magánrendelésen lehetőség van kapilláris vérből (ujjbegyből, néhány csepp vérből) CRP és teljes vérkép (kvalitatív és kvantitatív) pár perc alatt történő meghatározására, továbbá StrepA gyorsteszt végzésére. A vérvételi lehetőségekkel diagnosztizálni lehet vírus vagy baktériumfertőzés okozza-e a tüneteket.

A Rét utcai rendelő telefonszáma megváltozott: 1 200 1761. Rendelési időben hívható. Kérjük csak sürgős esetben hívja!