Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, 1995-ben, summa cum laude minősítéssel.

A Semmelweis Egyetem I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Koraszülött Intenzív Osztályán dolgoztam 1995 és 2003 között, kezdetben mint Ph.D. hallgató, majd mint tanársegéd.

Házi gyermekorvosként rendeltem Nagykovácsiban 2003 és 2017 között.

Budapest II. kerület Rét utcai Házi Gyermekorvosi rendelőben dolgozom 2017 óta.

Magánrendelésem 2003 óta működik, jelenleg 1021 Budapest, Budakeszi út 51/d. alatt.

A gyermekgyógyászati szakvizsgát 2001-ben, a neonatológiai szakvizsgát 2005-ben tettem.

A homeopátiás orvosi és a hagyományos kínai orvosi szakvizsgát 2015-ben szereztem.

Gyermekgyógyászati rendelésem során igénybe veszem a korszerű diagnosztikai eszközöket (teljes vérkép vizsgálat, otoszkópos fülvizsgálat, CRP teszt, Hgb teszt, StrepA teszt, EKG vizsgálat, esetenként Spirometriás mérés).

A terápia során, enyhébb esetben, gyógynövényes és homeopátiás készítményeket javasolok, de a szakma szabályainak megfelelően alkalmazom az akadémiai orvoslás gyógyszereit is (pl. antibiotikum CRP teszt után).

Orvosi működésem során elsődleges szerepet tulajdonítok a megelőzésnek, ezért nagyon-nagyon fontosnak tartom az egészséges táplálkozást és a vegyi, nem organikus anyagok kerülését.

Gyermekgyógyászati magánrendelésem minden nap, hétvégèn is működik, így biztosított a folyamatos elérhetőség és a kontroll.

Homeopátias magánrendelésemen alkati szer megállapítással foglalkozom. A tüneti szereket a gyermekgyógyászati magánrendelésen is javasolom, igény esetén.

A hagyományos kínai orvosi rendelésen főképpen a méregtelenítési eljárásokat alkalmazom, az akupunktúrás kezelés mellett.